Cine suntem

Servus!

Noi suntem Alexandra şi Cristi, suntem din Brașov, şi începând cu 2020, ne-am decis (mai bine spus, eu m-am decis… cu larga susţinere a lui Cristi 😜 ) să începem un blog. Aici vei gasi un cuplu care iubeşte natura şi aventura, călătoriile, experienţele noi şi ne-am dori să împărtăşim aceste experienţe şi cu tine.

Noi ne motivăm existenţa spunând că “nu contează cât trăieşti ci CUM trăieşti”.

Dacă şi tu crezi asta, poate vei afla că nu-ți pierzi vremea citind mai departe!

Ideea unui blog a luat naştere după ce am stâns câteva amintiri şi experienţe din plimbările noastre prin România şi alte 9 ţări europene. Ne-am dat seama că e ceva care ne atrage şi care ne inspiră… hai să fim serioşi, nu suntem aşa speciali… în fond, cui nu-i plac călătoriile?

Şi uite aşa, încet încet, în minţile şi sufletele noastre a început să-şi facă loc un vis. Nu e unul complicat şi cred că e un vis pe care îl împărtăşesc mulţi dintre noi… să vedem lumea întreagă… sau cât mai mult din ea …

În timpul liber eu sunt cea care plănuieşte călătoriile, îmi place documentarea pentru că îmi permite să visez cu ochii deschişi până ajung efectiv în acel loc. Iubesc călătoriile, ele îmi împlinesc viaţa şi mă ajută să mă descopăr pe mine însămi.

Evident, călătoriile sunt doar o parte din pasiunile mele. De curând am descoperit plăcerea de a alerga şi am realizat că îmi place în mod special trail running-ul. Cititul “is a close second” şi ar mai fi câteva…

Cristi este cel raţional şi pragmatic şi cel care mă ghidează să mă bucur de experienţe. Câteodată, eu tind să urmăresc un plan făcut de acasă care poate mă împiedică să mă bucur de moment şi el mă trezeşte, spunând: “the journey is the reward”… Asta vrem să împărtăşim şi cu tine… această călătorie pe cine-știe-unde ne vor purta paşii.

Ce veţi regăsi în articolele noastre?

Povești de călătorie… cu mașina, cu trenul, cu rulota, cu rucsacul în spate, chiar și cu tălpile goale… numai călătorie să fie 😄.

Până acum dintre toate mijloacele de transport, am folosit cel mai mult mașina și de curând am început să ne dorim din ce în ce mai mult o rulotă, așa că în poveștiile noastre din călătorii, vei găsi detalii despre locurile în care poți campa și cum e cu rulota în vacanță.

sursa foto: pixabay.com

Aventura în alergare

O pasiune mai nou descoperită, în 2019, este cea de a alerga. O să îți povestesc despre aventurile mele de la primele curse, împărtășesc locuri potrivite pentru antrenamente (asfalt sau potecă) ce pot deveni aventuri în sine, despre primele competiții de semimaraton, experiențe și lectii învățate și cum am descoperit bucuria de a alerga.

sursa foto: pixabay.com

Acum, mai nou, când planific diversele călătorii, caut trasee de alergare. Împreună aș vrea să explorăm locuri, poteci, copaci, frunze, transpirație… și sper că nu urși 🤭.

Românica mea… deocamdată, până zburăm spre alte continente, principalele povești vor fi ghiduri de călătorie despre locuri prin care am umblat, atât în România dar și în Europa. Îți vom da idei despre ce merită să vizitezi, cum se ajunge, ce recomandăm și ce nu, iar asta sperăm să te inspire să pornești la drum prin lume 😄.

Dacă ai avut răbdare să citești până aici, noi îți mulțumim pentru vizită și te așteptăm cu drag ori de câte ori dorești să ne urmărești postările!

Povesti împărtășite, de la A la Z:

%d blogeri au apreciat: