An nou, rezoluții noi în viața în vacanță. Scrisoare deschisă către 2023

Start! Here we go again!

La mulți ani!

2023 va fi magic, lasă-l să te încânte. Să fie un an așa cum îl vreți! 🤗


Ne aflăm la început de An Nou, un moment cu o energie și o forță aparte, când este oportun/când alegem să ne lansăm dorințele în univers și să plantăm semințele unor idei noi.

A devenit o tradiție deja ca o dată pe an să vorbim despre viață dintr-o altă ipostază, una cu mai puține ponturi de călătorii 😉 dar păstrăm un vibe pozitiv, promit!

Fiecare dintre noi își trăiește viața asta explorând niște „teme” alese. Poate fi o temă „mare” și altele mai mici…

Practic, se poate face așa:

Îți blochezi în agendă un timp pentru tine, în care să nu faci nimic altceva decât să analizezi progresul din ultimul an.

Poți răspunde măcar la 3 întrebări:

Ce momente importante au fost (pozitive, negative) și care sunt învățămintele din aceste experiențe? ”Cât am progresat în legătură cu obiectivele mele în acest an?”

„Ce provocări și ce lecții am primit de la anul ce tocmai a trecut? „

”Ce aș putea face mai bine anul viitor?”

As putea implica și recunoștința după acest exercițiu de gândire in care să-ți amintești și de oamenii din viața ta. Poți citi ce am scris despre cum poți ține un jurnal de recunoștință, emoție care pulsează la o stare de bine.

Albumul foto electronic poate fi de un real ajutor dacă nu mai ții minte😉 și vrei o analiză mai complexă.

Și apoi, după ce ți-ai încheiat socotelile cu anul ce a trecut, poți trece la scrisoarea deschisă cu dorințele pe care le ai pentru anul acesta. O sursă de inspirație poate fi și calendarul pe luni din O nouă călătorie stă să înceapă.

Știu, noi credem în puterea autodisciplinei și mie una îmi place să creez sensul ca să nu-l las la voia întâmplării. Alții spun că nu vor să-și facă planuri pentru că vor fi dezamăgiți dacă nu se concretizează. Eu cred că e bine să visăm, cu ochii deschiși chiar… Dream big! și să punem pe o listă ce ne dorim de la viață, cu riscurile asumate. Suntem liberi să ne dorim tot ce e mai bun pentru noi și pentru cei dragi… Apoi vedem ce rezultate vom avea la final de an.

Ce-o fi??? Ce-o fi, o fi! 😂 pentru că viața e ceea ce ți se întâmplă atunci când aveai alte planuri. Și putem face PACE cu orice va fi până la urmă.

Una dintre lecțile anului ce tocmai s-a încheiat: eșecul e doar ușa spre succes! M-am ferit de greșeli, de judecat după greșelile făcute dar eșecul e chiar reușita văzută de la spate😂.

Temele alese de noi pentru 2023 sunt pe mai multe planuri, dar în ordinea priorităților o să vorbesc astăzi despre:

1. Sănătate

Avem o rutină zilnică de câțiva ani iar pe parcurs am modificat una alta, îi mai aducem îmbunătățiri. Aceasta conține principii zilnice pentru un corp și o minte sănătoasa dar și hrană pentru suflet.
Anul 2022 a fost unul cu multe încercări pe tema sănătății cu repercursiuni și în 2023, dar cu cât acceptăm mai repede lucurile care ni se dau și asupra cărora nu avem nici un control, cu atât e mai sănătos pentru psihicul nostru…

Lăsați-l pe Bobby McFerrin să vă inspire 😊. Și câtă dreptatea avea el încă din 1988…

Don’t worry, be happy. Put a smile on your face”

Așa că, vă invit să încercăm să respectăm vorba asta. Stresul este un clișeu în zilele noastre, cu toții îl rostim des dar cu adevărat nu ne gândim câte daune creează în jurul lui… E al naibii el așa și pentru o viață sănătoasă consumați cât mai puțin stres😊. Eu una o să încerc, de anul acesta, să reduc doza de stres😉. Mai ales că nu am făcut echipa bună și a fost 1-0 pentru el.😆

Gabor Mate a povestit foarte bine în cartea lui Când corpul spune Nu” despre daunele stresului asupra organismului și influența lui asupra sănătății noastre psihice și fizice. Aș spune, chiar ca o introspecție și pentru mine, (am de lucrat aici), să fim mai prezenți și mai conștienți. Mai mindful și să ne reconectăm pentru echilibrare interioară.

2. Călătorii

Tot mai multe cercetări abordează călătoriile din perspectiva terapeutică. Nu aveam nici un dubiu ca ele fac bine😁. Și cât de mult bine fac! 😂Călătoriile sunt ceea ce ador la viata asta!

În această temă se regăsesc mai multe dorințe pentru descoperirea unor locuri noi, atât în ceea ce privește Europa, dar și obiective din țară. Sunt atâtea locuri frumoase de explorat….oricum căutăm să stăm cât mai mult timp în natură.
Ne provocăm la ceva special anul acesta, în primăvară. Abia aștept, mai ales ca eu sunt cea care face itinerariul și deja visez cu ochii deschiși la acele locuri și emoțiile pe care le vom experimenta. Total nou! Țineți aproape. 😊

Ar mai fi câteva subiecte la care ne-am gandit dar le lăsăm pentru noi, fără supărare 😊. Acum e rândul vostru 😊. Lăsați-vă inspirați și încurajați în fața noilor posibilități și oportunități care se deschid pentru voi.

Cu ocazia acestui articol vreau să încep anul 2023 prin a vă mulțumi din suflet pentru că mi-ați făcut o surpriză foarte plăcută. Când am analizat rezultatele muncii cu blogul de călătorii am observat, cu încântare, că au crescut mult vizualizările articolelor, chiar dublu față de 2022. Mă bucură să știu că rezonați cu noi și că vă plac poveștile noastre și ne citiți. E o mare bucurie!

Gata? Ți-ai făcut o idee despre ce vrei să primești de la Univers în 2023? Să înceapă joaca! Nu uita zâmbetul, să fie la purtător😊.

🥂 Pentru noile începuturi și despre cum o putem lua de la capăt. Lăsați visele sa devina realitate și în 2023.🌞

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: