O nouă călătorie stă să înceapă! Superblog, tu ești destinația noastră!

Superblog

Mi-a plăcut mereu la școală… cu câteva câteva excepții însă. Toamna o asociez, chiar și acum, cu începutul școlii, deși sunt mulți ani deja de când nu mai frecventez o formă de învățământ.

Așadar, toamna aceasta, când mulți încep școala, eu accept o nouă provocare care îmi aduce aminte de anii de școală 😜. M-am înscris la o competiție despre blogosferă care îmi va scoate creativitatea din pod😀…. sau din dulap, că parcă nu e chiar așa departe…

Nu pot spune ca îmi place la nebunie să scriu… Stilul de a crea conținut este încă în descoperire. Analizez foarte mult ce gânduri aștern pe hârtie și devine obositor uneori… Dar, pot spune că mă exprim mai bine prin scris. Cine mă cunoaște și citește cele de mai sus afirmă dând ușor din cap, chiar acum ☺️.

Pasiunea pentru călătorii m-a adus în punctul de a scrie într-un blog dar, chiar și așa, o nouă aventură stă să înceapă pentru că am ales să îmi testez abilitățile de bloger.

De ce blogging?

Dacă ne urmărești, ai aflat că eu și Cristi împărtășim pasiunea pentru călătorii și suntem o echipă. Sensul vieții mele este să pot călători în toată lumea asta. De când am descoperit varianta de a fi călător și nu turist… explorarea unui loc are un farmec aparte. Suntem adepții vacanțelor personalizate nu a clișeelor turistice și de aici gândul meu a zburat puțin mai departe.

De la pasiunea pentru pregătirea și organizarea în detaliu a vacanțelor noastre, am ajuns să scriu despre experiențele avute pentru a inspira și alți călători. Așa a luat naștere blogul viața în vacanță, locul unde am libertatea de a scrie așa cum vreau și de a vă arăta stilul nostru de a trăi viața. Știu că sunt multe bloguri de călătorii în România și este un lucru foarte bun că ele există și inspiră doritori de experiențe noi prin diferite colțuri ale lumii.

Fiecare are locul lui sub soare și fiecare are unicitatea și nișa în care activează. Ideea pe care noi vrem să o transmitem este ca oamenii să nu alerge obsesiv după un scop anume ci să se bucure de călătoria în sine, de aceea și motto-ul blogului este ‘The journey is the reward’.

De aici și gândul de a intra în comunitatea de blogging. Mă uit în urmă și sunt recunoscătoare că am lăsat să prindă viață dorința de a crea un blog. E mai bine să știi că ai incercat și nu a mers decât să regreți că nici măcar nu ai încercat și rămâi cu întrebarea: ce ar fi fost dacă ?! ”Dare to live the life you have always wanted!”.

De un an am trecut de la rolul de cititor la cel de povestitor și curiozitatea de a învața a crescut de atunci. Am învățat tehnici pentru scrierea unui articol, am început să mă joc cu editarea video și să vă las să descoperiți o parte din noi… sigur voi avea de câștigat și din călătoria aceasta.

O altfel de călătorie. Despre competiția Superblog

Și așa am aflat întâmplător despre concursul Superblog ce stă să înceapă și mi s-a părut o idee faină.

Cu bucurie ne provocăm la o astfel de experiență. Pornim entuziaști la drum pentru că știm că experiența aceasta îmi va da oportunitatea de a învăța ceva nou, dezvoltarea unor abilități… dar și descoperirea altor oameni pasionați de ceea ce fac.

Dupa cum spune și tema de anul acesta: Competitia cu TINE începe. Competiția este în primul rând cu noi înșine și desigur că prin poveștile noastre ne deschidem și ne conectăm cu voi.

Perseverența și dorința de a învăța nu îmi lipsesc așa că haide să vedem ce ne așteaptă în acest concurs de blogging. Cristi a fost întotdeauna susținătorul no. 1 și dacă a spus și el DA provocării atunci să-i dăm drumul.

Ce ziceți, sunteti alături de noi în această călătorie?

*Sursa foto din articol: Unsplash

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: