Simplitate, eleganță și feminitate cu INDIRA

bijuterii indira

Mai nou, ne specializăm în cumpărăturile online. Sunt mult mai rapide dar ar trebui să știm câteva ponturi. La ce ar trebui să fim mai atenți când cumpărăm online? Ne atrag fotografiile în primă instanță iar canalele de social media se pricep să ne arate ce ne-ar interesa 😜…O documentare de bază nu strică înainte să apăsăm pe butonul de Plasare comanda.

Reticența de a cumpăra online exista la mine înainte de pandemie deoarece îmi place să ating produsele pe care mi le doresc, să văd materialul din care este făcut, să probez, așa practic văd autenticitatea produsului. În perioada aceasta când evităm aglomerația ne mai schimbăm și obiceiurile…

Ca să nu rămân dezamăgită atunci când deschid cutia de la curier, studiez înainte:

  1. Politica de retur
  2. Termen de livrare
  3. Recenzii
  4. Tabel de mărimi

Politica de retur – este ceva ce ne interesează atunci când cumpărăm online pentru că se mai întâmplă ca în realitate să nu fie exact ca în fotografii…Și atunci ideal ar fi ca returul să fie gratuit. La bijuterii dar nu numai, ne interesează certificatul de garanție. Este important să știm în cât timp vine coletul în cazul în care avem un eveniment în perioada următoare și vrem să purtăm produsele / bijuteriile alese sau dacă vrem să facem un cadou.

Recezii: Cât de mult ne ajută să vedem impresiile altor cumpărători, nu? Dacă sunt și pozele clienților cu atât mai mult avem încredere să cumpărăm online. Feedback-ul este util în orice domeniu. Nu ezita să îl oferi sau să îl primești.

Tu cum procedezi? Studiezi înainte site-ul de profil sau ești genul…. Gata! Mi-a plăcut …în cos cu el!

Aceleași idei de mai sus sunt esențiale și la achizitionarea unor bijuterii cumpărate online. Mie personal îmi place să văd bijuteriile reprezentate în fotografii pe un model altfel nu îmi spun foarte multe… sunt bijuterii ca oricare altele. Altfel îmi fac o părere despre bijuterii ca dimensiune și ca întreg văzute ca fiind purtate de o persoană. O experiență 3D a cumpărăturilor online mi-ar plăcea să existe 😊 iar pentru bijuterii ideal ar fi să se dezvolte metoda try-at-home box.

Cum ți-ar plăcea să fie experiența ta ideală de shopping online??

INDIRA Surprinde latura feminină

Dacă vorbim despre bijuterii, cerceii sunt indispensabili pentru mine. În special cerceii cu șurub, discreți dar care spun o poveste. Dacă nu am cercei îmi lipsește ceva. Și eu nu m-am oprit doar la o pereche, așa cum aveam până în facultate ☺️. Nuuu, am o cutie plină doar cu cercei, cel puțin e bine că sunt micuți și nu ocupă mult spațiu, acum când încercăm să ne simplificăm existența…

Orice accesoriu pe îl folosesc eu, trebuie să-mi spună sau să îmi amintească de o poveste 😉. Susțin bijuteriile handmade și cele personalizate, care sunt creative și vesel colorate ce îți accentuează personalitatea dar o bijuterie de argint sau aur (alb) îți scoate în evidență femininatea și este pentru o viață întreagă.

Bijuterii pentru fiecare zi Ne dorim să înlăturăm preconcepția că bijuteriile sunt făcute doar pentru a fi purtate la ocazii speciale. Noi credem că menirea acestora este să contribuie cu un strop de bucurie ori de câte ori le purtăm și să ne pună în valoare frumusețea naturală. 

Citatul de mai sus m-a convins să aflu mai multe despre INDIRA și să accept să scriu un articol pentru concursul SuperBlog 2021. Am aflat ca oferă o gamă largă de bijuterii din argint, astfel încât fiecare femeie să-și poată găsi piesele care o reprezintă, și prin care își poate exprima felul său unic de a fi.

Cu bijuteriile din argint INDIRA descoperi propriul stil și starea de spirit, uneori îndrăzneață, alteori elegantă sau chic. Când am întrat pe site am găsit o multitudine de bijuterii speciale, delicate, cu un design elegant, bine lucrate și cu o atenție deosebită pe detalii. Iar Indira are peste 2000 de impresii de la clienți 😉.

sursa foto: Indira, editare în canva.com

Pietrele folosite pentru bijuterii sunt alese manual cu mare atenție și Indira garantează că vor fi cu tine pe viață. Personal mi-au plăcut foarte mult bijuteriile care au inserate Piatra Lunii. În poza de mai sus sunt cercei din argint Rainbow Studs – Piatra Lunii.

Acea strălucire magică pe care am observat-o este creată de felul în care elementele ce compun piatra se stratifică. India, Brazilia și îndeosebi Sri Lanka sunt unele dintre cele mai bogate surse din care această piatră este extrasă. Fiecare exemplar provine din minerit artizanal. Cu alte cuvinte, natura nu are de suferit, iar oamenii din zonele defavorizate pot profita de pe urma acestei pietre.

Card cadou pentru cineva drag  

sursa foro: Indira, editare în canva.com

Ești în căutarea unor coliere de argint ? Colecția de bijuterii INDIRA oferă o paletă vastă de coliere de unde poți alege ce te reprezintă.

Cardul cadou este o idee ingenioasă pentru atunci când nu ai inspirație și nu poți alege ceva specific. Știi că ți-ar plăcea să faci cadou o bijuterie finuță și delicată de la INDIRA dar nu știi exact ce i-ar plăcea persoanei dragi. Dar cu un card cadou, prietena ta cea mai bună, mama, sora, iubita/soția își pot alege o bijuterie personalizată, custom made. Indira colaborează cu producători din Thailanda, India, Turcia, Polonia sau USA și de asemenea au bijuterii încărcate cu valoare sentimentală, ce poartă cu ele amintiri dragi pe care le poți personaliza pentru cei dragi.

sursa foto: INDIRA

Îndrăznește să fii client INDIRA.

*Articol a fost scris pentru SuperBlog 2021, proba INDIRA

Te poti abona la newsletter dacă îți dorești să afli când se postează articole noi.

Dacă ți-au plăcut articolele, ne poți urmări postările pe facebook dar și pe instagram (viatainvacanta).

Un gând despre „Simplitate, eleganță și feminitate cu INDIRA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: